Masaže

MEDICINSKA MASAŽA

Masaža kojom potičemo cirkulaciju, otklanjamo umor, napetost i donosi olakšanje.
Masažom djelujemo na mišićni, limfni i živčani sustav. Medicinska masaža ima vrlo povoljan učinak na uklanjanje miogeloza, mišićnih spazama te dovodi do osjećaja opuštenosti, ugode te ima sedativno djelovanje. Pospješuje zagrijavanje i pojačava cirkulaciju, te opskrbljuje tkivo kisikom. Održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim ozljedama, povećava opseg kretnji, ubrzava proces jačanja. Zahvati su dozirani po intenzitetu i prilagođeni dijagnozi i specifičnim područjima.

KLASIŠNA ŠVEDSKA MASAŽA

Sama masaža bazira se na tretiranju mišića, otklanjanja napetosti, stresa i poboljšavanju cirkulacije. Koristi 5 osnovnih elemenata za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Pokreti su uvijek usmjereni prema srcu radi što bolje prokrvljenosti, lakšeg opuštanja mišića i cijeloga tijela. vrlo je efikasna kod smanjenja raznih bolova, omekšava tkivo, povoljno djeluje na metabolizam, i kao najveći značaj klasične masaže jest otklanjanje stresa.

MASAŽA ČOKOLADOM

Primamljiv bijeg od svakodnevnog stresa pruža ugodu opuštenost, a Vašu kožu učvršćuje, stimulira, potiče stanični metabolizam i odbacivanje toksina.

AROMAMASAŽA

Terapija dodirom i mirisom, kojom se uspostavlja pravilan tok energije kroz energetske kanale tijela. Time se postiže ravnoteža između tijela i duha, koja nam omogućava aktiviranje unutarnje sposobnosti tijela za samoizlječenjem i usput olakšava brojne tegobe poput glavobolje, nesanice ili bolova u tijelu.

Naime, aromamasaža kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama biljaka. Ne samo da uklanja nakupljeni stres i podiže nam raspoloženje, već uspješno odstranjuje i manje tegobe za koje klasična medicina ponekad nema pravih rješenja. Tehnika ovdje igra važnu ulogu, pošto se radi o blagim, nježnim i stimulirajućim pokretima koji se odlično stapaju s eteričnim uljima i tako ih unose u organizam preko kože kako bi poboljšali cirkulaciju, smanjili bolove i pružili tijelu toliko potreban odmor.

Stres se u našem tijelu najčešće nakuplja u obliku napetosti, ukočenosti, miogeloza s blokadama cirkulacije koje su uzrokovane različitim faktorima. S ovom masažom možemo znatno reducirati bol, uspješno otkloniti napetost, obnoviti vitalnost i uliti dodatnu životnu energiju.

Aromamasaža osim što je dobra osnova za uspostavljanje dobre cirkulacije i limfnog toka, temelj za dobru detoksikaciju, izlučivanje toksina i eliminaciju stresa. Probajte i uvjerite se u blagodati ove masaže.

RELAX MASAŽA

Relaksirajuća masaža uz pomoć opuštajućih ulja individualno prilagođenih potrebama ili željama ima ogromno djelovanje na raspoloženje i regeneraciju. Za razliku od medicinske masaže nije intenzivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo i um. Osim opuštanja, relaksacije, cilj je i regeneracija, uspostavljanje pravilnog balansa i toka energije u organizmu. Masaža će nam udahnuti dodatnu energiju i snagu za svakodnevne aktivnosti.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je vrsta masažne tehnike koja je usmjerena na meka mišićna tkiva, ligamente i tetive.

Bez obzira bavite li se sportom rekreacijiski ili ste profesionalni sportaš ova masaža je pravi odabir za Vas.

Sportskom masažom zagrijavaju se mišići jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Masažom se rastežu i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačava ugrijani mišići pa tako razrađeni ligamenti i tetive puno bolje funkcioniraju, rad im je učinkovitiji, a mogućnost ozljeda znatno je smanjena.

Sportska masaža doprinosi Vašoj općoj fizičkoj kondiciji jer nakon nje lakše podnosite duge i naporne treninge a i u slučaju ozljede ova masaža će Vam pomoći da se čim prije vratite u top formu.

ANTICELULITNA MASAŽA

Vrlo učinkovita metoda u borbi protiv tvrdokornog celulita. Ova anticelulitna masaža podrazumijeva primjenu ciljanih eteričnih i biljnih anticelulitnih ulja koja zbog bogatstva raznovrsnih aktivnih tvari imaju puno jači i dugotrajniji učinak u rješavanju problema celulita nego klasična anticelulitna masaža.

LIMFNA DRENAŽA

parcijalna masaža pojedinih dijelova tijela kojom potičemo rad limfe, smanjujemo edem, oslobađamo od toksina i napetosti.

Pošalji upit

Masaža tijela

150,00 kn

Masaža nogu

70,00 kn

Masaža leđa

70,00 kn

Masaža ruku

40,00 kn

Masaža stopala

40,00 kn

Anticelulitna masaža nogu

80,00 kn

Cupping  masaža  30'/60'         

120,00/200,00 kn

Aroma masaža

170,00 kn

Masaža čokoladom 

170,00 kn

Antistres masaža

150,00 kn

Sportska masaža

170,00 kn

Maderoterapija klasična /brazilska

120,00/150,00 kn

POKLON BONOVI

Razveselite sebi dragu osobu POKLON BONOM naših usluga prema Vašoj želji!

Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr