O nama

Dobrodošli na stranice kozmetičkog salona „KRISTINA“u vlasništvu Kristine Strniščak.

Kristina Strniščak,majstor kozmetičar i pediker

1997. godine završava Medicinsku školu u Varaždinu,smjer kozmetičar. Nakon sedmogodišnjeg radnog iskustva u jednom od poznatih salona, otvara vlastiti salon koji uspješno posluje od 2004.godine. Tijekom dvadesetogodišnjeg rada prolazi mnoga stručna usavršavanja, te stječe licencu i zvanje majstora kozmetičara i pedikera.

Kozmetički salon Kristina opremljen je najsuvremenijim aparatima i preparatima koji se koriste u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Osoblje salona je stručno educirano, sa stalnim unapređivanjem znanja na seminarima.

 

U domeni ljepote nudimo zaista raznolike tretmane za njegu lica, tijela, ruku i nogu koje obavljamo na klasičan način ili uz pomoć vrhunskih kozmetičkih aparata. U domeni zdravlja nudimo razne vrste peelinga, masaža, terapija, anticelulitnih i tretmana za mršavljenja, specijalnih spa tretmana za tijelo.
Posebnost našeg salona su terapeutski tretmani problematične kože uz pomoć Revidermove mikrodermoabrazije, te medicinski anti age tretmani koji uspješno rješavaju bore uz pomoć Innosearch mezoterapije.

 

U našem radu koristimo samo kvalitetne proizvode, pa smo tako stalnom provjerom kozmetičkih preparata u praksi, uveli potpise renomiranih kuća i svjetski poznatih brandova za koje smo se osobnim iskustvom i praksom uvjerili da daju vrhunske rezultate. Pa tako trebamo izdvojiti REVIDERM, CELLUCUR, ESSENSA MEDITERANA, Q WELLNES RENERQIUGE, INNO SEARCH, ALLESANDRO, PHANDYS, CHINA GLAZE, NYX.

Zadovoljstvo i preporuke naših korisnika usluga su nam poticaj za kontinuirano usavršavanje i praćenje znanstvenih trendova.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svim našim korisnicima usluga na ukazanom povjerenju.

Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr