Tretmani tijela

RITUAL ČOKOTERAPIJE

Opustite se uz relax tretman cijelog tijela!

Tretman započinjemo čokoladnim pilingom tijela, nakon čega dodajemo čokoladni pakung, zamotamo klijenta u prozirnu foliju i pokrijemo termo dekom. Slijedi masaža lica čokoladnim uljem. Nakon toga ispratimo klijenta do tuša, te pri povratku izvodimo masažu cijelog tijela čokoladnim uljem ili uljem kakaa.

Ovaj tretman budi osjetila, kožu čini mekšom, a mirisom potiče stvaranje serotonina i endorfina, hormona koji smiruju, opuštaju, potiču dobro raspoloženje i osjećaj sreće.U wellness ritualu tijela naglasak je stavljen eksfolijaciju, anticelulitni te tonifikacijski efekt.

AROMATERAPIJA

Aromaterapija je dio fitoterapije, a predstavlja primjenu eteričnih ulja u svrhu poboljšanja psihofizičkog stanja čovjeka , odnosno prevencije bolesti i održavanja zdrava. To je metoda koja njeguje holistički pristup tj. Uvažava ljudsko biće kao cjelinu satkanu od četiri razine: tjelesne, mentalne, duhovne i emocionalne.

Tretman se sastoji od uvodnog razgovora o tegobama klijenta uz šalicu biljnog čaja. Zatim terapeut spravlja individualnu mješavinu ulja od kvalitetnih hladnoprešanih ulja te eteričnih ulja aromaterapijske kvalitete. Mješavina se radi prema tegobama, stanju kože, te emocionalnom stanju.

Stavlja se uljni pakung na cijelo tijelo, zatim tijelo pokrijemo prozirnom folijom te pokrijemo klijenta termo dekom. Zagrijavanjem ulja će bolje prodrijeti u kožu te će se pokrenut izmjena tvari, potaknut ćemo znojenje. Slijedi tuširanje. Na poslijetku terapeut izvodi aroma masažu cijelog tijela u trajanju od 55 min.

ALGOTERAPIJA

Alge nisu samo zdrave u ishrani, već su korisne i za kožu – poboljšavaju gipkost i elastičnost i hidriraju je! Ovo je idealan tretman za tonus tijela. Preparati koji se koriste sadrže morske elemente koji djeluju na lokaliziranu masnoću. Ovaj tretman hrani kožu, vrši detoksikaciju cijelog organizma, učvršćuje i pruža energetska svojstva!

Tretman se sastoji od pilinga cijelog tijela, maske na bazi algi i morskog blata,zatim tijelo zamatamo prozirnom folijom i termo dekom.Nakon pola sata slijedi tuširanje i masaža specijalnim uljima.

VINOTERAPIJA

To je terapija koja stimulira, tonizira, regenerira te je idealna za usporavanje procesa starenja kože tijela.

Vinoterapija zbog velike antioksidativne snage te regeneracije prirodnim aktivnim supstancama svrstava se u sam vrh wellness i moderne kozmetološke ponude.

PANDHY S ANTICELULITNA KOFEINSKA MASAŽA

Anticelulitna masaža koja zbog posebnosti preparata i načina rada daje brže rezulate nego klasična anticelulitna masaža. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. PANDYS Šećer za masažu s kofeinom za obnavljanje kože (SkinRenew Coffein Massage Sugar) sadrži velike doze kofeina (2%), budući da je šećer izrazito prikladan nositelj koji odvodi kofein u dubinska masna tkiva i na taj način uništava celulit.

Iskušajte ovaj jedinstveni pristup u borbi protiv celulita,uvjerite se u rezultate i uživajte u tretmanu.

BODY WRAPPING

Tretman zamatanja tijela namazanog anticelulitnim kremama, maskama ili blatom, u foliju i grijanje pod termo dekom do 60 stupnjeva, prilikom čega dolazi do znojenja, topljenja celulita, izbacivanja suvišne tekućine i štetnih toksina iz tijela.

Pošalji upit

Ultrazvuk tijela 10min

70,00 kn

Čišćenje leđa

150,00 kn

Peeling leđa

30,00 kn

Peeling tijela

90,00 kn

Maska leđa

40,00 kn

Aurora vacum fit

150,00 kn

Vacuslim 48

150,00 kn

Aromaterapija

220,00 kn

Algoterapija

220,00 kn

Čokoterapija

220,00 kn

Tretman za bolna leđa

90,00 kn

Arosha bandaže

200,00kn

POKLON BONOVI

Razveselite sebi dragu osobu POKLON BONOM naših usluga prema Vašoj želji!

CJENIK VRIJEDI OD 1.6.2021. g

Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr