Masaže

MEDICINSKA MASAŽA

Masaža kojom potičemo cirkulaciju, otklanjamo umor, napetost i donosi olakšanje.
Masažom djelujemo na mišićni, limfni i živčani sustav. Medicinska masaža ima vrlo povoljan učinak na uklanjanje miogeloza, mišićnih spazama te dovodi do osjećaja opuštenosti, ugode te ima sedativno djelovanje. Pospješuje zagrijavanje i pojačava cirkulaciju, te opskrbljuje tkivo kisikom. Održava mišiće zdravima, gipkima, manje podložnim ozljedama, povećava opseg kretnji, ubrzava proces jačanja. Zahvati su dozirani po intenzitetu i prilagođeni dijagnozi i specifičnim područjima.

Cupping therapy

Drevna metoda u kojoj terapeut stavlja ili izvodi kretnje čašicama po koži stvarajući vakuum. Ima drevnu i plemenitu povijest i koristi se diljem svijeta.

Nije invazivna, može se koristiti za širok raspon problema, jednostavna je za izvođenje i iznad svega efektna (važan dio rehabilitacije sportaša, olakšava bol i napetost mišića, pospješuje vitalnost. 

Cupping terapija oslobađa toksine, aktivira limfni sustav, oslobađa blokade u tijelu, čisti i aktivira krvne žile, arterije i kapilare, poboljšava izgled kože...

Indikacije: bolni sindromi, upalna stanja, poremećaji s cirkulacijom, glavobolje.

UPOZORENJE: Terapija ostavlja bezbolne tragove u obliku crvenih krugova. Tragovi nisu modrice ili ožiljci već indikatori blokirane cirkulacije i nakupljenih toksina nakupljenih unutar Vašeg tijela prije nego su bili povučeni na površinu pomoću cupping terapije.

KLASIŠNA ŠVEDSKA MASAŽA

Sama masaža bazira se na tretiranju mišića, otklanjanja napetosti, stresa i poboljšavanju cirkulacije. Koristi 5 osnovnih elemenata za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Pokreti su uvijek usmjereni prema srcu radi što bolje prokrvljenosti, lakšeg opuštanja mišića i cijeloga tijela. vrlo je efikasna kod smanjenja raznih bolova, omekšava tkivo, povoljno djeluje na metabolizam, i kao najveći značaj klasične masaže jest otklanjanje stresa.

MASAŽA ČOKOLADOM

Primamljiv bijeg od svakodnevnog stresa pruža ugodu opuštenost, a Vašu kožu učvršćuje, stimulira, potiče stanični metabolizam i odbacivanje toksina.

AROMAMASAŽA

Terapija dodirom i mirisom, kojom se uspostavlja pravilan tok energije kroz energetske kanale tijela. Time se postiže ravnoteža između tijela i duha, koja nam omogućava aktiviranje unutarnje sposobnosti tijela za samoizlječenjem i usput olakšava brojne tegobe poput glavobolje, nesanice ili bolova u tijelu.

Naime, aromamasaža kombinira fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim i psihoterapijskim značajkama biljaka. Ne samo da uklanja nakupljeni stres i podiže nam raspoloženje, već uspješno odstranjuje i manje tegobe za koje klasična medicina ponekad nema pravih rješenja. Tehnika ovdje igra važnu ulogu, pošto se radi o blagim, nježnim i stimulirajućim pokretima koji se odlično stapaju s eteričnim uljima i tako ih unose u organizam preko kože kako bi poboljšali cirkulaciju, smanjili bolove i pružili tijelu toliko potreban odmor.

Stres se u našem tijelu najčešće nakuplja u obliku napetosti, ukočenosti, miogeloza s blokadama cirkulacije koje su uzrokovane različitim faktorima. S ovom masažom možemo znatno reducirati bol, uspješno otkloniti napetost, obnoviti vitalnost i uliti dodatnu životnu energiju.

Aromamasaža osim što je dobra osnova za uspostavljanje dobre cirkulacije i limfnog toka, temelj za dobru detoksikaciju, izlučivanje toksina i eliminaciju stresa. Probajte i uvjerite se u blagodati ove masaže.

RELAX MASAŽA

Relaksirajuća masaža uz pomoć opuštajućih ulja individualno prilagođenih potrebama ili željama ima ogromno djelovanje na raspoloženje i regeneraciju. Za razliku od medicinske masaže nije intenzivna već pokretima opuštamo cijelo tijelo i um. Osim opuštanja, relaksacije, cilj je i regeneracija, uspostavljanje pravilnog balansa i toka energije u organizmu. Masaža će nam udahnuti dodatnu energiju i snagu za svakodnevne aktivnosti.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je vrsta masažne tehnike koja je usmjerena na meka mišićna tkiva, ligamente i tetive.

Bez obzira bavite li se sportom rekreacijiski ili ste profesionalni sportaš ova masaža je pravi odabir za Vas.

Sportskom masažom zagrijavaju se mišići jer se povećava protok krvi u njima što im smanjuje napetost i opušta ih. Masažom se rastežu i omekšavaju napeti ligamenti i tetive, a dodatno ih ojačava ugrijani mišići pa tako razrađeni ligamenti i tetive puno bolje funkcioniraju, rad im je učinkovitiji, a mogućnost ozljeda znatno je smanjena.

Sportska masaža doprinosi Vašoj općoj fizičkoj kondiciji jer nakon nje lakše podnosite duge i naporne treninge a i u slučaju ozljede ova masaža će Vam pomoći da se čim prije vratite u top formu.

ANTICELULITNA MASAŽA

Vrlo učinkovita metoda u borbi protiv tvrdokornog celulita. Ova anticelulitna masaža podrazumijeva primjenu ciljanih eteričnih i biljnih anticelulitnih ulja koja zbog bogatstva raznovrsnih aktivnih tvari imaju puno jači i dugotrajniji učinak u rješavanju problema celulita nego klasična anticelulitna masaža.

LIMFNA DRENAŽA

parcijalna masaža pojedinih dijelova tijela kojom potičemo rad limfe, smanjujemo edem, oslobađamo od toksina i napetosti.

Pošalji upit

Masaža tijela - klasična

 

Masaža nogu

 

Masaža leđa

 

Masaža ruku

 

Masaža stopala

 

Anticelulitna masaža nogu

 

Cupping  terapija         

 

Aroma masaža

 

Masaža čokoladom 

 

Antistres masaža

 

Sportska masaža

 

Maderoterapija klasična /brazilska

 

POKLON BONOVI

Razveselite sebi dragu osobu POKLON BONOM naših usluga prema Vašoj želji!

 

Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr