Nokti

MANIKURA KLASIČNA

Naše ruke su svakodnevno izložene fizičkim naporima,utjecaju vremenskih promjena,agresivnim kemikalijama i starosnim promjenama.Zbog toga je njega ruku veoma važna.Svrha manikure je da ruke budu njegovane,nokti čisti,uredno podrezani i oblikovani,bez zanoktica.Da bi nokti zablistali kao završni efekt dolazi na kraju lak po želji klijentice.Koristomo China Glaze  lakove ili u prijevodu "porculanska glazura/sjaj"  koji nadmašuju standarde koje je postavila industrija ljepote. 
Njihove boje predstavljaju savršen dodatak bilo kojem stilu i prilici: od scene, backstage-a, modne piste do salona ljepote. 

 

China Glaze lakovi za nokte sadrže kaolinit - prirodni mineral u ulozi učvršćivača koji svim nijansama daje visoki sjaj i bolju postojanost. 
U svijetu mode China Glaze predstavlja sinonim za savršene nokte jer njegova inovativna i jedinstvena formula omogućava posebnu ravnotežu polimera koji oslobađaju dugotrajnu boju i sjaj, omogućuju veću fleksibilnost i jače prijanjanje.

 

UGRADNJA UMJETNIH NOKTIJU

Ako želite da Vaši nokti izgledaju savršeno idealno rješenje je ugradnja umjetnih noktiju koja naglašava ljepotu noktiju i ruku, a može sakriti neke nepravilnosti.

NJEGA UMJETNIH NOKTIJU

Njega umjetnih noktiju se obavlja jednom mjesečno što znači da su Vam nokti lijepi i sjajni cijelih mjesec dana.

TRAJNI LAK

Gelaze je specijalna linija trajnih gel lakova iz China Glaze-a. Sastavljena je od najpopularnijih i najprodavanijih China Glaze nijansi. 

Pošalji upit

 

Ugradnja noktiju (tipse)

 

Ugradnja noktiju (šablona)

 

Njega noktiju - dopuna

 

Gel ukrasni u boji

 

French gel

 

Skidanje gela

 

Sjajni gel

 

Trajni lak na rukama

 

Trajni lak na nogama

 

Manikura klasična /ruska

 

Lakiranje

 

Popravak nokta

 

Oslikavanje nokta kom

 

Parafinska kupka

 

POKLON BONOVI
Razveselite sebi dragu osobu POKLON BONOM naših usluga prema Vašoj želji! 

Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr