Tretmani za mršavljenje

MADEROTERAPIJA

najpoznatija i najučinkovitija anticelulitna masaža koja se izvodi posebno izrađenim anatomskim elementima napravljenim isključivo od prirodnih materijala to jeste od drveta.

U osnovi ova anticelulitna masaža dovodi do limfne drenaže što je prvi i osnovni korak u borbi protiv celulita.

Ona osim estetskog efekta dovodi do kompletne detoksikacije, relaksacije kao i do izbacivanja viška vode iz cijelog organizma.

Efekti koje možete očekivati su:

-smanjenje celulita 

-zatezanje kože 

-oblikovanje tijela 

-relaksacija i uklanjanje bolova 

-izbacivanje štetnih toksina 

-izbacivanje viška vode iz organizma 

- brži metabolizam 

Tretman je 100% prirodan, ne izaziva nikakve alergijske reakcije i nije bolan.

 

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA 

Za izvođenje tretmana koristi se poseban set od pet drvenih čašica različitih veličina, koje su posebno dizajnirane da bi stvorile vakuum, doprle do dubljih slojeva tkiva gdje valjcima kod klasične maderoterapije ne možemo i ne smijemo. Zbog svog posebnog dizajna daju naglasak na momentalni lifting cijelog tijela, a naročito na butine i guzu, te je i odatle naziv brazilska maderoterapija. Vakuumom hvatamo i rastežemo tkivo (preraspoređujemo salo), dolazi do velikog zagrijavanja, te se tkivo prokrvljuje i ubrzava izbacivanje toksina iz tijela. Ubrzavanjem rada limfe dolazi do detoksikacije i hidratacije tkiva, te koža postaje elastičnija, zategnutija i mekša na dodir, te stoga već kod prvog tretmana dolazi do velikog gubitka obujma.

Brazilska maderoterapija nije isto što i klasična maderoterapija.Postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija metoda u borbi protiv celulita.

Tretmani daju i do nekoliko puta brže rezultate nego kod klasične maderoterapije.

 

AURORA VACUUM FIT TRETMANI

-detoksikacija organizma

-smanjenje celulita i masnih naslaga

-izbacivanje viška vode i toksina

-poboljšanje tonusa kože

-smanjenje obujma i zatezanje 

-oblikovanje/lifting tijela

Tretmani su ugodni ( nema smrzavanja u vreći ), gelovi griju i hlade istovremeno. 

Tretman traje 45 minuta

Mogu se ponavljati dan za danom

U istom danu mogu se raditi kombinacija vreće i još neka vrsta anticelulit tretmana za bolje rezultate. Sjajna kombinacija sa maderoterapijom. 

Gelovi se lako nanose i ne ostavljaju osjećaj masne kože

Brzi rezultati za kratko vrijeme.

CRYO GEL - u svom sastavu sadrži visoke koncentracije biljnih ekstrakata, metil salicilat, metanol u kristalu i kamfor, komponente koje na koži izazivaju ugodan osjećaj hlađenja. 

Namjena preparata: Gel sa efektom hlađenja je namijenjen za masažu mišića i koštano-zglobnih struktura. Gel se posebno preporučuje za masažu dijelova tijela koji su skloni nagomilavanju masnih naslaga i celulita ( struk, trbuh, ruke, noge... )

Izbjegavati kontakt gela sa očima, sluzokožom ili oštećenom kožom. Ne preporučuje se primjena kod osoba osjetljivih na bilo koji sastojak.

Način primjene: nanjeti malu količinu gela na željenu regiju i masirati kružnim pokretima dok se gel ne upije. Gel se lako razmazuje i brzo upija.

THERMO GEL - u svom sastavu sadrži aktivne komponente koje na koži izazivaju ugodan osjećaj zagrijavanja. 

Namjena preparata: Gel se posebno preporučuje za masažu dijelova tijela koji su skloni nagomilavanju masnih naslaga i celulita ( struk, trbuh,ruke, noge... )

Nakon topikalne primjene preparata na koži će se javiti osjećaj blagog zagrijvanja, crvenila i peckanja. Zbog teremoaktivnog efekta gel se ne preporučuje za osjetljivu kožu, kao i za osobe koje imaju problema sa proširenim venama. Ovisno o tipu kože, može doći do jačeg ili slabijeg osjećaja ,,peckanja,,. 

Kavitacija

Tehnološki napredak u medicini omogućio je da koristimo ultrazvuk nižih frekvencija za redukciju nakupljene masti na određenom mjestu na tijelu (na bedrima, bokovima, trbuhu, unutrašnjem dijelu koljena, nadlakticama i sl).

Takva otkrića dovela su do razvoja ultrazvučne kavitacije, koja je danas najpopularnija metoda za razbijanje nakupljenih masnih stanica, a time i mršavljenje. Osim što je svoju uspješnost u redukciji masnih stanica dokazala nebrojeno puta u čitavome svijetu, također je poželjna zbog toga što je metoda potpuno bezbolna, neinvazivna, ne ostavlja ožiljke, nema operativnih zahvata niti oporavka od tretmana i sl.

Svaki klijent se tretira individualno, sukladno njegovim problematičnim zonama. Ultrazvučni valovi se tako usmjeravaju u točno određenu dubinu tkiva kako bi se selektivno razbili adipociti, a da pritom koža, okolno tkivo i mišići ostaju netaknuti.

Ultrazvučni valovi kreiraju u tkivu mjehuriće koji zbog pojave dekompresije rastu što dovodi do njihove eksplozije, a time i do pucanja masnih stanica. Nakon što su se iz krutog, tvrdokornog oblika, adipociti raspali, odlaze u krv u obliku triglicerida. Uz pomoć enzima u krvi, dolazi do njihove diobe na glicerol i više masne kiseline. U takvom obliku odlaze u jetru metaboličkim procesima i razgrađuju se, poput hrane koju svakodnevno unosimo.

Kako bi se cijeli ciklus djelovanja kavitacije proveo ispravno, važno je da nakon samog tretmana budemo podvrgnuti i tretmanu limfne drenaže.

RADIOFREKVENCIJA 

Radiofrekvencija je kontrolirano Rdubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Radiofrekvencija uspješno se koristi kod sljedećih indikacija:

pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)

poboljšanje mišićnog tonusa

uklanjanje celulita

uklanjanje masnih naslaga

zatezanje kože lica i tijela

uklanjanja podbradaka

podizanje očnih kapaka

uklanjanje crvenih strija i ožiljaka

terapija za akne

fizikalna terapija

 

Presoterapija

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Presoterapija ili strojna limfna drenaža: 

- pospješuje cirkulaciju i tako spriječava nastanak upaljenih vena – preporučuje se osobama koje puno sjede ili stoje;

- pomaže kod obikovanja tijela, dobro utjeće na odstranjivanje celulita i masnoća, prije svega u kombinaciji s još drugim programima;

- blagotvorno i opuštajuće utjeće na cijeli organizam;

- pomaže kod izlučivanja toksičnih tvari iz organizma tako da stimulira venski i limfni protok;

- pospješuje izlučivanje viška tekućine iz tijela.

Presoterapija je zasnovana tako, da s točno nadziranim zračnim pritisckima pritišće na dijelove tijela, gdje imamo obučenu posebnu odjeću. Mogućnost djelovanja je na nogama, rukama, predjelu struka i stražnjice. Posebno se preporučuje ljudima, koji imaju probleme s

Pošalji upit

Maderoterapija klasična  
Maderoterapija brazilska  
Aurora vacuum fit  
Vacuslim 48  
Radiofrekfencija tijela  
Kavitacija  
Kavitacija s presoterapiom  
Presoterapija  
Pošalji upit

Katarine Zrinski 4, Čakovec
Tel: 040 311 785
e-mail: info@kristina.hr